dimarts, 1 de setembre del 2015

[VPS] NOVA IMATGE, NOUS PROJECTES

Veure, Pensar i Sentir va néixer com un espai d'intercanvi, divulgació i reflexió. Des del 2010 que es va crear, s'ha anat transformant i agafant diferents formes i formats. 

Ara, passats 5 anys d'aquests inicis, Veure, Pensar i Sentir comença un nou camí ple de projectes i il·lusions amb l'objectiu d'arribar més enllà i portar aquest missatge de transformació educativa a tants llocs com sigui possible. 

El logo que representa Veure, Pensar i Sentir és un molinet de vent seguint la metàfora de l'aire que ens guia i ens porta d'un costat a un altre; com la sensació de calma o de remoguda; el molinet va donant voltes transformant els seus colors. Voltes, voltes i més voltes. A on ens portarà?


Acompanyant a aquesta imatges hi ha tres eixos d'acció: la formació, la divulgació i l'aplicació

En forma de formació hem dissenyat quatre espais on cercar aquesta transformació educativa: els cursos, els monogràfics, el grup de reflexió educativa i els viatges pedagògics.

La divulgació ve de la mà del blog i dels seus articles de reflexió, però també de recomanacions de lectures i materials. Cada setmana hi haurà contingut nou al blog. 

I l'aplicació... arribarà més endavant, estem començant!                                                               

Us convidem a visitar el nou web de Veure Pensar i Sentir i si voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través del correu electrònic hola@verpensarsentir.es.

Un cop més volem agrair a totes les persones que ens heu estat seguint i que creieu que una altra educació és possible. Esperem que el grup vagi creixent i es vagi estenent la idea d'educació transformadora. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada