dimecres, 13 d’abril del 2011

NUCLI ZOOLÒGIC CAL CASTILLO

A la web "Sortir amb nens" he trobat una sortida realment diferent i, pel que sembla, emocionant. Afegeixo els comentaris que fan a la web i espero els vostres, quan hi aneu.


Al bell mig del Parc de Collserola hi ha un zoo molt peculiar. Es tracta del nucli zoològic Cal Castillo, un recinte tancat emmarcat en un entorn natural, on podrem gaudir d’una experiència única en contacte amb els animals.
Emús, ases catalans, cabres del Tibet, cavalls nans, daines, porcs del Vietnam, paons, conills, ànecs ... al voltant de 125 animals viuen en aquestes instal·lacions.

La gràcia està en què no només podem observar-los, com faríem en qualsevol zoo, sinó que aquí podem estar en contacte amb ells, donar-los de menjar i acariciar-los. Per als nens i nenes és una experiència molt maca i divertida, i els grans no hem de patir, ja que tots són animals mansos i en qualsevol moment tenim les explicacions del senyor Castillo, el propietari del centre.

Els animals corren lliurement dins el recinte (no estan dins de gàbies) i els visitants poden recórrer tot aquest espai, que deu fer una hectàrea, observant i entretenint-se amb cada una de les espècies. No hi ha pressa; és molt bonic veure l’expressió en els ulls dels nens quan donen el menjar a les daines, per exemple, o bé quan agafen un conill (encara que prèviament hagin hagut de córrer una mica per agafar-lo!).

Un dels moments emocionants de la visita comença quan el propietari agafa el seu tractor: els nens i nenes, col·locats al remolc, tindran la oportunitat de fer un recorregut per tota la instal·lació, però ara d’una manera més divertida!!

  
COM ARRIBAR

El nucli Zoològic Cal Castillo es troba en el barri Sol-Aire de Sant Cugat, vora el pantà Can Borrell.
En cotxe, s’ha d’agafar la carretera de la Rabassada. A mig camí entre Barcelona i Sant Cugat (si venim de Barcelona, a uns 4 minuts després d’haver passat el desviament per anar al Tibidabo) hi ha la indicació per anar a la urbanització “Sol-Aire”. Seguim aquesta direcció i anem baixant fins que veurem indicat el “Nucli Zoològic Cal Castillo” (per un camí de terra).
 
INFORMACIÓ I HORARIS
L’entrada és gratuïta. Es demana la voluntat per a col·laborar amb l’alimentació i cura dels animals.
Horari: De 10 a 13 hores
Cal fer reserves per a grups

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada